Nieuws

BELGISCHE PRODUCTEN

Koop Belgische producten, Koop Lokaal.

Als Belgische onderneming hebben wij bij De Bie Natuurproducten ons geëngageerd om alle producten onder eigen label door Belgische bedrijven te laten produceren.

Op die manier houden we niet alleen onze ecologische voetafdruk klein, maar proberen we die bedrijven meer zuurstof te geven.

Hierdoor dragen we bij aan de werkzekerheid van het personeel.

De natuurlijke verzorgingsproducten uit ons Pure & Green is hier een goed voorbeeld van: Naast de Calendula cream, een lichaamscrème op basis van goudsbloem olie en de Foot cream, een crème waarmee je de voeten soepel kan houden, gaan we u deze maand de Face cream voorstellen, een gelaatcrème zonder schadelijke stoffen of chemicaliën.
Al deze producten worden in België gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals oliën, hydrolaten en plantenextracten.

 

Herbal-capsulesDe kruiden-, mineralen- en vitaminepreparaten uit onze “Natuurlijk goed”-lijn, zoals Flexio+ formule en Digesty+ formule zijn steeds samengesteld met de
nodige zorg en kwaliteit. Ook hiervoor hebben wij Belgische partners gevonden.

 

Siropen zoals Propolis siroop en Tijm siroop worden dan weer vervaardigt door een Herborist-docent met jarenlange kennis van zaken en een specialisatie in fytotherapie.

De honing onder de noemer “Belg-o-mel” is uiteraard geoogst door Belgische imkers.  Met respect voor het bijenvolk ons beleveren de imkers ons met soorten als Balsemienhoning, Frambozen honing  en Fruithoning.honingraat

 

Help jij ook mee onze Belgische economie te ondersteunen?

Op welke manier doe jij dit? Heb jij een goed initiatief?

Laat het ons weten of plaats onderaan een reactie.

Koop bij een lokale onderneming, een Belgische kmo of bestel via een Belgische webshop.

De Bie Natuurproducten| Natuurlijk goed.

Geef een antwoord